Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Szegedi producer remixét is játszhatja a világ egyik legmenőbb dancepop-duója a Balaton Soundon
Művház 2019. július 5. 19:15

Szegedi producer remixét is játszhatja a világ egyik legmenőbb dancepop-duója a Balaton Soundon

A Myon művésznéven alkotó Égető Márió nekik készített remixe éppen a napokban jelent meg.

Hirdetés

Aki képben van Szegeden a populáris elektronikus tánczenében, az minden bizonnyal tudja, és talán egy kicsit büszke is rá, hogy Szegednek nem csak Európa- és világbajnok sportolói, híres egyeteme és tudósai vannak, hanem világhírű zenei producere is van, aki zenéivel körbeutazta már a világot, kis túlzással lassan egy évtizede hazajár Amerikába fellépni, és a saját dalok mellett népszerű trance-, dance-előadóknak készít remixeket rendszeresen.

A Myon név mögött álló Égető Márió legutóbb éppen annak a – jelenleg a világ dance-élvonalába tartozó – The Chainsmokers-duónak készített remixet, akiknek a fellépése az idei Balaton Sound egyik legnagyobb dobásának számít, és akik, majdnem biztosra vehetjük, hogy Do You Mean című dalukat le fogják játszani valamilyen formában a Balaton-parton verető tömegnek, talán éppen a Myon Remixet.

Ezt itt, ni:

Persze, sok olyan zenei producer van, akiknek egyszer-kétszer jelent meg valami külföldi kiadónál zenéje, és emiatt szeretik azt mondani magukról, hogy külföldön népszerűbbek, mint itthon, miközben valójában sehol sem ismeri őket senki, Márió esete viszont egész más. Jelenleg is egy amerikai turnén van, a Spotify-on a havi lejátszásainak száma közelíti az egymilliót, a Seven Lions-szal és az idei Szigeten fellépő Tove Lo-val készített Strangers című dalát pedig már 40 milliónál is többször hallgatták meg.

Szóval Myon, vagyis Égető Márió sikeres, népszerű, és szegedi.

Csak ezt még mindig nagyon kevesen tudják, pedig például ő írta az egyik legnépszerűbb magyar napi sorozat, az Éjjel-nappal Budapest főcímdalát is, amit Tóth Gabi énekel, és amit néhány éve rendszeresen játszottak a rádiók.

Aki tehát ma este ott fogja csapatni a nagyszínpad első soraiban a Balaton Soundon a The Chainsmokers fellépésén, az a Do You Mean fenti videójával (meg például ezzel a Miamiban rögzített fellépésükkel) melegíthet, és majd ne felejtsen el szólni nekünk, ha tényleg játszották a srácok a Myon Remixet!

kmn

(Fotó: Égető Márió Facebook-oldala)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: dance dj elektronikus zene pop producer zene
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés