Hirdetés
Hirdetés
Színes 2019. június 29. 20:36 Forrás: MTI

Lottózott a héten? Akkor lehet, hogy már milliárdos!

Merthogy van egy telitalálatos szelvény. Talán az öné.

Hirdetés
Hirdetés

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nyerőszámok

négy, tíz, huszonnégy, ötvenöt, hetvenhét

Nyeremények

  • 5 találatos szelvény 1 darab volt, nyereménye 1.154.615.510 forint;
  • 4 találatos szelvény 79 darab, nyereményük egyenként 650.510 forint; 
  • 3 találatos szelvény 4.986 darab, nyereményük egyenként 10.995 forint;
  • 2 találatos szelvény 105.724 darab, nyereményük egyenként 1.135 forint. 

Joker: 823658

Tíz hét halmozódás után vitték el a 1,154 milliárd forintot

A Szerencsejáték Zrt. szombat esti közleménye szerint a nyertes szelvény tulajdonosának a sorsolás napjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie náluk. A milliárdos összegű nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, egy úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, ami a szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. 

Az ötöslottó több mint 62 éves fennállása óta az eddigi legnagyobb összeget 2003-ban nyerték, az akkori mázlista 38 hét telitalálat-mentes időszak után több mint 5 milliárd forinttal gazdagodott. Legutóbb pár hónapja volt hasonlóan nagy a nyeremény: áprilisban 29 hét halmozódás után minden idők harmadik legmagasabb nyereményét, közel 4,2 milliárd forintot vihetett haza valaki. 

A Szerencsejáték Zrt. szerint Magyarországon a nagynyertesek igyekeznek megőrizni inkognitójukat, így kevés személyes információt lehet tudni róluk. A nyeremény felvételekor azonban kérdőívet tölthetnek ki. Az önkéntesen adott válaszaikból kiderül, hogy a nagynyertesek főleg állandó számokkal játszanak, illetve vannak olyan játékosok, akikre valóban illik a "szerencsefia" jelző, hiszen már többször is nyertek nagyobb összeget életük során. Szinte mindegyikük hosszabb ideje, akár évtizedek óta rendszeresen játszik azzal a játékkal, aminek főnyereményét megnyerte – írja a cég közleménye.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: lottó ötös lottó Szerencsejáték Zrt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés