Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. június 28. 10:14 Forrás: police.hu

Balesetet okozó autós keresnek a rendőrök

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi vezetőjének azonosításában, aki balesetet okozott Szegeden.

Hirdetés

A baleset feltételezett okozója egy királykék színű gépkocsival közlekedett 2019. május 6-án 9 óra 30 perc körül Szegeden, a Czibula Antal utcában a Szabadkai út irányába. A két utca kereszteződéshez érve, nem adott elsőbbséget - a neki jobb oldalról - a kijelölt kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklisnek és összeütköztek. Az ismeretlen gépjárművezető a járművéből kiszállt, majd felajánlotta segítségét a sérült nőnek, aki ezt visszautasította. Ezt követően mindketten elhagyták a helyszínt anélkül, hogy adataikat egymásnak megadták volna, vagy a rendőrséget értesítették volna. A későbbi orvosi vizsgálaton azonban kiderült, hogy a sértett súlyos sérülést szenvedett.

A királykék személyautót egy 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, rövid szőkés barna hajú, kék szemű, ápolt külsejű férfi vezette.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen gépkocsi vezetőjének, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon, a 06-62-562-400-as hívószámon, a 14-25-ös, a 10-85-ös, illetve a 15-60-as melléken, a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset gázolás kerékpáros rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés