Hirdetés
Szegeden 2019. június 24. 11:39

Sikeres volt az első Karitáció Családi Sportnap

Első alkalommal került megrendezésre a Karitáció Családi Sportnap a Szegedi Repülőtéren, amelynek célja az volt, hogy  a családok minőségi időt tudjanak együtt tölteni. A sportolás mellett kikapcsolódhattak és jótékonykodhattak is a résztvevők.

A belépőjegyek árából az újszegedi gyermekkórház fertőző osztálya kap majd fertőtlenítő szereket. A program palettája színes volt, minden résztvevő megtalálta az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot.

A lovas, a kutyás és a taekwondo bemutatókat együtt nézhették a családok, majd az átmozgató edzéseken a bohócdoktorokkal együtt tornáztak a sportolni vágyók.

Aki az Aréna akadálypályát teljesítette, kipróbálhatta az elektromos autót is, ami nagy kedvence volt a gyerekeknek. A bohócdoktorok játszóházában készültek a csillámtetkók és a lurkók sorra bontogatták a zsákbamacskákat, majd a szabadban kergették a buborékfújó buborékait. Hosszú sorok álltak a csontrakó sátránál, aki nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek körében is nagy népszerűségnek örvendett.

A nap végén az alapítvány egy kétszer három fős sétarepülést sorsolt ki azok között, akik valamilyen sporteszközzel érkeztek a rendezvényre.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bohócdoktorok családi nap Karitáció Alapítvány