Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. június 20. 07:11

Szabó Bálint: Kubatov Gábor politikai gengszter

„Aki a Szeviép-ügyben érintett, márpedig Nemesi Pál egyértelműen érintett, annak nincs helye a szegedi közéletben” – jelentette ki Lázár János fizetett provokátora, a hosszú hallgatás után újra megszólaló Szabó Bálint.

Hirdetés

Kirakta az álláspontját a Facebook-oldalára Nemesi Pállal és a Szeviép-üggyel kapcsolatosan, és már vakartam a fejemet egy ideje, hogy csak fölhívom, hátha mond még valamit, amikor egyszer csak csörgött a telefonom, ő hívott, és ezeket mondta, miután „megdicsért”, és azt mondta, egyetért azzal, amit írtam:

  • „A helyi Fidesszel nem fogok együttműködni. Bűnözőkkel nem működöm együtt. Botka Lászlóról lesújtó a véleményem, de Kubatov Gáborról nagyságrendekkel lesújtóbb, kizárt, hogy ezzel a helyi Fidesszel együttműködjünk” – felelte arra a felvetésemre, hogy el tudja-e esetleg képzelni azt, hogy Nemesi besokall, és a Fidesz erre azt mondja, hogy rendben, akkor beállunk Szabó Bálint mögé.
  • Aki Faragó Attilákkal, Baranyi Sándorokkal egyezkedik, az micsoda? – kérdezett vissza akkor, amikor rákérdeztem, minek tartja Kubatov Gábort. Ekkor illette a címbéli jelzőkkel.
  • Nem lepte meg Nemesi Pál indulása, akinek Szabó Bálint szerint azzal indul a politikai pályafutása, hogy belehazudott a szegediek szemébe: – Lehet ezt szépíteni, de így van – jelentette ki Szabó Bálint. Aláhúzta azt is, minden körzetben elindul a Mindenki Szegedért Mozgalom októberben.
  • Polgármesterjelöltként szerinte több szavazatot kap majd Nemesi Pálnál, ezt telefonos közvélemény-kutatásra és személyes megkeresések alapján alapuló közvélemény-kutatási adatokra alapozza.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Baranyi Sándor Ferroép Kubatov Gábor Nemesi Pál Szabó Bálint Szeviép
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés