Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. június 19. 10:34 Forrás: police.hu

Nem adták fel a rendőrök, közel 4 év után kapták el a rablót

Csaknem négy évvel a bűncselekmény elkövetése után, kitartó nyomozás eredményeként azonosították a szegedi rendőrök azt a szerb állampolgárt, aki társával 2015-ben kirabolt egy mórahalmi ékszerboltot.

Hirdetés

A bűncselekmény 2015. július 21-én késő délután történt a homokháti városban. Két férfi rontott rá az ékszerbolt alkalmazottjára. A nőt megkötözték, majd mintegy 31 millió forint értékű ékszerrel és készpénzzel elmenekültek a helyszínről.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ Genetikai Szakértői Intézetével együttműködve azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szerb állampolgárt, akit az ellene kibocsátott elfogatóparancs alapján az ellenőrzést végző határrendészek a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen 2019. június 17-én elfogtak.

A férfit a rendőrök jelentős értékre elkövetett rablás bűntettének és személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és indítványozták a Szegedi Járási Ügyészségen letartóztatását. A rendőrök a férfi bűntársát még keresik.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: elfogás rablás rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés