Hirdetés
Túl a városon 2019. június 19. 08:31 Forrás: 24.hu

Ne dőljenek be ennek az ordas marhaságnak!

A napokban egy üzenet terjed a Messengeren, amely szerint, ha a szöveget nem küldjük tovább, akkor fizetős lesz a Facebook. Természetesen egy orbitális baromságról van szó, a levél nem más, mint egy hoax!

Semmi alapja nincs, de akkor is óriási sebességgel terjed a Messengeren egy Mark Zuckerberg-nek tulajdonított üzenet. Nem ez az első ilyen levél, amikor a Facebook fizetőssé válásával, valamint profiljuk elvesztésével riogatják a felhasználókat. Akkor is bebizonyosodott, hogy átverés az egész, a mostanival sincs másként.

Az üzenet kitalálói megint a túlterhelt szerverekkel riogatva próbálják rávenni arra az embereket, hogy küldjék tovább a levelet, máskülönben örökre elveszítik fiókjukat.

Szóval, amennyiben kapnak egy ilyen üzenetet, semmiképpen ne küldjék tovább!

„A FACEBOOK TÖRÖLVE! !! Szia vagyok Mark Zuckerberg A facebook igazgatója. Hello mindenkinek, úgy tűnik, hogy minden figyelmeztetés valódi volt, a facebook használata pénzt fog fizetni Ha ezt a karakterláncot 18-ból továbbítja a listájából, az ikon kék lesz, és ingyenes lesz számodra. Ha nem hisz nekem holnap este 18-kor, hogy a facebook lezárul és nyitni fogsz, akkor fizetni kell, ez minden a törvény szerint. Ez az üzenet arról tájékoztatja az összes felhasználót, hogy szervereink a közelmúltban nagyon zsúfoltak voltak, ezért segítséget kérünk a probléma megoldásához. Arra van szükségünk, hogy aktív felhasználók továbbítsák ezt az üzenetet a kapcsolattartó listáján szereplő valamennyi személyre annak érdekében, hogy megerősítsék az aktív Facebook-felhasználókat, ha nem küldi el ezt az üzenetet az összes Facebook-névjegyhez, akkor a fiókod inaktív marad a Lose all az üzeneted továbbítása. Az Ön SmartPhone-ját az elkövetkező 24 órában frissítik, új megjelenést és új színt kap a chathez. Kedves Facebook felhasználók, frissíteni fogjuk a Facebook-ot a 23:00 órától 05:00 óráig ezen a napon. Ha ezt nem küldi el az összes névjegyhez, akkor a frissítés törlődik, és nem lesz lehetősége csevegni a facebook üzenetekkel.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Facebook hoax