Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. június 18. 22:42

Kubatov-levelet fogott a Magyar Narancs – sorvezető a választásokra

Kubatov Gábor valamiért nagyon fontosnak tartotta felhívni a fideszes választókerületi elnökök figyelmét, hogy feddhetetlen előéletű polgármester-jelölteket indítsanak a Fidesz színeiben ősszel.

Hirdetés

A lap online kiadása idézi a szerintük a Fidesz Központi Hivatalától származó levélből, hogy

„feddhetetlen előéletű, erkölcsi-etikai szempontból kikezdhetetlen, közösség megbecsült tagjaiként számon tartott jelöltek indíthatók a Fidesz színeiben az őszi önkormányzati választáson”.

A magyarnarancs.hu azt is írja, hogy Kubatov Gábor iránymutatása láthatóan ellentétben áll a valósággal, hiszen – ahogy a lap fogalmaz – „a Fidesz számos helyi politikusa került már összetűzésbe a társadalmi együttélés írott vagy íratlan normáival”.

A Narancs példaként Simonka Györgyöt hozza fel, a mentelmi jogától megfosztott és súlyos bűncselekményekkel meggyanúsított politikust, aki mindezek ellenére kitüntettek választókerülete polgármesterei. Simonka a Fidesz Békés Megyei Választmány elnöke.

A Kubatov-féle sorvezetőben az is olvasható, hogy a választókerületi elnökök július 6-ig megvétózhatják a polgármester-jelölteket.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Kubatov Gábor önkormányzati választás választókerület
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés