Túl a városon 2019. június 16. 11:59

Szarvasragu, porcukros Micimackó és érettségi – berúgta a kampánymotort a vásárhelyi Fidesz-elnök

Vesepecsenyével, gyöngytyúk levessel és porcukros lekváros kaláccsal támad a Facebookon a vásárhelyi Fidesz elnöke, aki orvos. Hivatalos bejelentés még nincs, de Havasi Katalin hetente akar beszélgetni a helyiekkel a közösségi médiában, ami arra enged következtni, hogy valóban ő lehet a párt polgármester-jelöltje.

Hirdetés
Hirdetés

„Holnap új oldalamról mutatkozok be kedves barátaim. Ezentúl hetente, itt a hivatalos oldalamon, vásárhelyiekkel beszélgetek izgalmas és aktuális dolgainkól és mindenről, ami érdekli Önöket. Ha kérdése van tegye fel bátran kommentbe” – írja hivatalos oldalán Havasi Katalin.

Tíz nappal azután, hogy az ellenzéki Márki-Zay Pétertől csúfos vereséget szenvedő Hegedűs Zoltán bejelentette visszavonulását, a vásárhelyi Fidesz belendült:

Havasi Katalin eddig jobbára az egészséges életmódra és a főztjeire – köztük a gyöngytyúk levesére, sertés szűzpecsenyéjére, vesepecsenyéjére, szarvasragujára, és Micimackó alakú, porcukorral gazdagon meghintett eperlekváros kalácsára – hívta fel a figyelmet, most hirtelen beszélgetni akar a helyiekkel.

Első témája az érettségi. Kihívások, félelmek, lehetőségek – ezek mentén szakért majd vendégeivel. A középszintű érettségi szóbeli vizsgákat június 17. és 28. között tartják, ez a témaválasztás oka.

Éles váltás történt a Havasi Katalin Facebook-oldalának megjelenésében is. Korábban például gond nélkül felkerült olyan limonádés stock fotó, amin a szolgáltató Depositphoto pecsétje is szerepel – ilyet még igényes amatőrök sem csinálnak egy hivatalos oldalon –, viszont a hetente tervezett beszélgetéshez csatolt kép már jóval igényesebb munka.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon a beszélgetés alkalmával bejelenti-e indulását a polgármesterségért a Fidesz-elnök.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Hódmezővásárhely önkormányzati választás polgármesterjelölt Havasi Katalin