Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. június 8. 13:23 Forrás: police.hu

Keresik a nőt, aki elütött egy kerékpárost Szegeden

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi vezetőjének azonosításában, aki balesetet okozott Szegeden. kanyarodás közben elütött egy kerékpárost.

Hirdetés

A baleset feltételezett okozója egy szürke színű gépkocsival közlekedett április 2-án 17 órakor Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton a Tisza Lajos körút felől a Vám tér irányába. A Moszkvai körúti kereszteződéshez érve jobbra kanyarodott, és a jármű oldalával fellökte a kerékpárúton mellette haladó biciklist. A sofőr megállt, segített a kerékpárosnak, majd mindketten elhagyták a helyszínt. A későbbi orvosi vizsgálaton azonban kiderült, hogy a sértett súlyos sérülést szenvedett.

A szürke színű személyautót egy körülbelül 170 centiméter magas, vállig érő szőke hajú nő vezette.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen gépkocsi vezetőjének, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset gázolás kerékpáros rendőrség szemtanú
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés