Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • A Tiszát akkor is szeretjük, ha árad: a rakparton volt a legjobb buli tegnap Szegeden
Színes 2019. június 7. 13:20

A Tiszát akkor is szeretjük, ha árad: a rakparton volt a legjobb buli tegnap Szegeden

Képriport
Az, hogy árad a Tisza, nem csak bosszúságot és fejtörést, meg nosztalgiafesztivál-költözést okoz, hanem van ennek jó, szívderítő oldala is. Ahogy a szegedi ember megtalálja benne a kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget, a szelíd érintkezést a természettel.

Hirdetés

Szabó Luca kollégánk tegnap, Cintia és Norbert napján készítette a fenti fotóra kattintva látható néhány tucat képet arról, ahogy fiatalok és idősebbek töltik az idejüket azzal, hogy a Huszár Mátyás rakpartot egyre inkább ellepő Tiszában áztatják a lábukat, bicikliznek, térdig a folyóban állva horgásznak, kacsákkal ismerkednek, vízben ázó farönkön ülve csekkolják az Instagramot – szóval, baromi jól érzik magukat, élvezik a Tiszát és az életet.

És mindezt már csak azért is tényleg szívderítő látni, mert az mindig nagyon menő, amikor egy nyüzsgő városban valami frekventált helyen olyasmit lehet csinálni a barátainkkal, családtagjainkkal, vagy akárkivel, akivel éppen jól esik, amit az év nagy részében amúgy nem.

Amikor pedig ez éppen a Tisza áradásának köszönhető, olyankor egy pillanatra még azt is elhiszi az ember, hogy mégiscsak képesek vagyunk mi harmóniában együtt élni a természettel.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Huszár Mátyás rakpart természet Tisza
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés