Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. június 6. 17:01 Forrás: MTI

Szerb fegyvereseket fogtak el Szegeden

A szlovák hatóságok jelzése alapján két fegyveres szerb férfit fogtak el a Terrorelhárítási Központ és a rendőrség munkatársai – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetés

A rendőrség szerint a szlovák hatóságok pénteken értesítették őket, hogy egy nemzetközi körözésben szereplő, több, Szlovákiában elkövetett bankrablással összefüggésbe hozott gépjárművet keresnek, ami valószínűleg Magyarországon van.

Az autót kedden egy szegedi utcában megtalálták, majd megállapították, hogy két utasa egy közeli panzióban van. A két férfit a rendőrök és a TEK-esek a panzióban elfogták. Két lőfegyvert, a hozzájuk tartozó lőszerekkel, valamint több mint 25 ezer euró készpénzt foglaltak le tőlük.

Megállapították, hogy a magukat horvátnak kiadó férfiak valójában szerb állampolgárok, akik a gépjárművük rendszámát is kicserélték.

A két férfit őrizetbe vették, lőfegyverrel és lőszerrel, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés és közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük, majd kezdeményezték letartóztatásukat.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának összefoglalóját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: rendőrség Horvátország Szerbia Szlovákia autó elfogás rendszám Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fegyver
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés