Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2019. június 6. 10:20 Forrás: mti

Márton Anita is indul a Budapest Openen

Tizenkét ország atlétái indulnak a szombaton és vasárnap sorra kerülő Budapest Open-Schulek Ágoston emlékversenyen, az EAP (Europe Athlétisme Promotion) versenysorozatába tartozó kétnapos viadalon, melynek fővédnöke Tarlós István főpolgármester.

Hirdetés

A XVI. kerületi Ikarus BSE pályáján rendezendő eseményen az elmúlt években a hazai élvonal mellett több mint 20 ország atlétái - köztük olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, országos csúcstartók - vettek részt. Ezúttal érkeznek atléták többek között Nagy-Britanniából, Kínából, Malajziából, Belgiumból, Németországból vagy Horvátországból.

A hazai indulók között lesz Magyarország első atlétikai világbajnoka, az olimpiai bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok súlylökő Márton Anita, illetve az Európa-bajnoki bronzérmes kalapácsvető, Halász Bence.

A Budapesti Atlétikai Szövetség hetedik éve tagja az EAP-körnek, s rendezheti meg így a Budapest Opent - a kapcsolat folytán az elmúlt években több mint 200 magyar atléta kapott meghívást Európa több országába, s mérethette meg magát nemzetközi versenyeken.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Márton Anita súlylökés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés