Hirdetés
Hirdetés
Szeged300 2019. június 7. 13:43

Virágból rakták ki a Szeged 300 feliratot a Széchenyi téren

2000 tő begónia és batáta formázza meg a SZEGED 300 feliratot a Széchenyi téren. A Szegedi Környezetgazdálkodási NKft. munkatársai csütörtökön kezdték a munkát, és már mindenki megcsodálhatja a város legújabb látványosságát.

Hirdetés

A Szegedi Környezetgazdálkodási NKft. már elkezdte a város virágosítását. Ebben az évben az egynyári virágokból összesen 65 ezret ültetnek ki, ebből 39 ezer a Széchenyi térre kerül.

Idén egy újabb látványosságban gyönyörködhetünk, a Szeged 300 programsorozathoz kapcsolódva virágokból rakták ki a Szeged 300 feliratot.

Makrai László, a cég igazgatója elmondta, munkatársaival már tavasszal megtervezték a feliratot, és ennek megfelelően rendelték meg a virágokat. Az összesen 50 négyzetméteres feliratba 2000 tő piros és fehér begónia, valamint batáta került. Azért ezekre a virágokra esett a választás, mert jól bírják a környezeti hatásokat, illetve a begóniák nagyon sokáig virágoznak, így nyár végéig gyönyörködhetünk bennük.

Fővirágosítók. A felirat készítői: Széchenyi Kriszta, Huszár Mária, Orbán Ágnes, Czinkóczi Géza, Olasz Sándor, Gergely Éva (fotók: Iványi Aurél)

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Makrai László Szeged300 Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft. virág Széchenyi tér
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés