Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. június 5. 17:20

Ujhelyi megint pert nyert a Fidesz-médiával szemben

Valótlanul híresztelte a Hír Televízió, hogy az MSZP európai parlamenti képviselőjének szegedi házát a Szeviép újította fel – mondta ki a bíróság szerdán.

Hirdetés

A korábbi Echo Tv-vel szinte teljesen megegyező fideszes propaganda tévét első fokon arra kötelezték, hogy közleményben ismerjék el: valótlanul híresztelték a Délmagyarország korábbi cikke és Baranyi Sándor nyilatkozata alapján, hogy Ujhelyi István szegedi házát sokmillió forint értékben a Szeviép nevű cég újította fel.

Ezzel Ujhelyi a sokadik perét nyerte meg a fideszes fakenewsgyárakkal szemben. A Habony-média ékköveinek számító Lokált és a Riposztot pédlául már elmeszelte ezügyben a bíróság, most a Hír Tv-ről mondták ki, hogy hazudtak Ujhelyi István szeged-szőregi házának állítólagos felújításával kapcsolatban. 

Az MSZP európai parlamenti képviselőjének volt ügye a Figyelővel is, de a lap inkább helyreigazító közleményben beismerte a hazugságát

Az EchoTv pedig igyekszik megúszni a felelősségvállalást a hazugságok miatt, mondván, már nem működnek.

Ujhelyi István március 30-án otthonában fogadta a média képviselőit. Elmondta: 2004-ben újították föl a házát, több százezres munkákat végezve el rajta, ezeket a felújításokat számlákkal is tudja igazolni a politikus. 2008-ban viszont semmilyen felújítás nem történt a házon, pláne nem a Szeviéppel.

(nyitókép: pillanatfelvétel az Echo Tv adásából)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bíróság fake news Hír TV MSZP Ujhelyi István
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés