Hirdetés
Hirdetés
Színes 2019. június 5. 16:10

Elvtársak, kóstoltam, kissé kevés a kecsap!

Komoly a Róbert! A MÁV elnöke kötelességének érezte megkóstolni a hamburgert, amelyet a Balaton expresszen szolgálnak föl. Majd ítélkezett.

Hirdetés

„Fontos, hogy az ételek ízletesek legyenek és elnyerjék az utasok tetszését. A hamburger összességében ízlett, egy kicsivel több ketchupot javasolnék hozzá.”

Hol láttunk már hasonlót? Itt:

De vissza a mába! Homolya Róbert MÁV-elnök komolyan vette magát: porcelántányéron, sült krumplival kísérve kóstolt meg egy kézműves jellegű hamburgert egy étkezőkocsiban.

Na és?! Vethetnénk oda foghegyről, ám nem lehet ezt ennyivel elintézni. Mindez annak fényében különösen fontos, hogy a hosszú évtizedek „áldozatos munkájával” teljesen leépített hazai vasúti étkezőkocsikultúra – jelentsen ez bármit is – kezd visszajönni a felszínre. Idén a nyári menetrendváltástól ugyanis a Balaton felé a tóról elnevezett expresszbe étkezőkocsit is soroz a vasúttársaság. A Szegedről naponta induló Napfény expresszben nem lesz, talán majd jövőre. Hamburger mellett kapható majd hotdog, rágcsa, meg egyszerűbb főételek – szerintünk ekkor a sültkrumpli mellé fagyasztott sparos rántott szelet kerül, megsütve, persze.

Szóval, fölszállás után még tisztább lelkiismerettel lehet nekiesni az útra csomagolt szendvicseknek, csirkecomboknak: az étkezőkocsiban ott lesz az utánpótlás.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balaton hamburger MÁV MÁV-Start vasút étkezőkocsi Homolya Róbert
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés