Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. június 4. 19:13

Allergén növényekről, gyógyítható bőrbetegségekről a Tarján Infóban

Képriport
A néhány hónapja átadott Tarján Info olyan közösségi tér és egyben logisztikai bázis, amely befogad minden értékes civil kezdeményezést – mondta el hírportálunknak Tóth Károly, Szeged Város Közösségéért Közalapítvány kuratóriumának elnöke, önkormányzati képviselő.

Hirdetés

Mi sem bizonyítja jobban a József Attila sugárúti Tarján Info létjogosultságát, mint az a kedd délutáni rendezvény, amelyet allergiát kiváltó növények bőrgyógyászati kezelése módjairól tartott Németh István Balázs bőrgyógyász, belgyógyász egyetemi adjunktus és Herczegfalvi Csanád, a Dóm Patika ügyvezető igazgatója.

A Tarján Info köszönhetően a Szeged Város Közösségéért Közalapítvány által elnyert közösségfejlesztő pályázatnak térítésmentesen biztosít helyszínt és technikát a legkülönbözőbb civil szervezetek és kezdeményezéseknek.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

A mostani egészségmegőrző rendezvény előtt bűnmegelőzési témában tartott tájékoztatót az érdeklődőknek a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Mint megtudtuk: rendszeresen a Tarján Info ad otthont a Makkosházi Közösségi Kert tagjai összejöveteleinek.

– A nemrég átadott közösségi tér nyitott valamennyi civil szervezet előtt. Munkanapokon ez magától értetődő – jelezte Tóth Károly, de annak sincs akadálya, hogy hétvégi rendezvényeknek szervezzenek a József Attila sugárúti intézményben, amely 80–100 fős szabadtéri rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

A környéken élők – szó szerint – kezdik belakni az itteni közösségi teret.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Tarján Tóth Károly allergia Tarján Info
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés