Művház 2019. június 3. 16:01

Jön a Tisza, költözik a Deja Vu Fesztivál

Egy kis nosztalgia a nosztalgiázás közben: a Partfürdő helyett újra a Postás Sporttelepen lesz a buli az áradó Tisza miatt.

Új, de mégis ismerős helyszínre költöztetik a környék legnagyobb retrobuliját: a Tisza áradása miatt a Dorozsmai úti, egykori Postás Sporttelep helyén tartják meg a fesztivált. Ott, ahol 2013-ban először rendezték meg.

A pénteken induló, a korábbiaknál jelentősen nagyobb méreteket öltő fesztiválon többek között olyan dancefloor-hírességeket adnak majd koncertet, mint az Eiffel 65, a 2 Unlimited, az East 17, a Brooklyn Bounce, a Fun Factory, a Dune, a Sylver vagy a 2 Brothers on the 4th Floor.

„A vízügyi hatóságok tájékoztatása szerint szerdára-csütörtökre akár 600 centiméter környékére is emelkedhet a Tisza vízszintje, amely két dolgot jelent: vagy boat party-t rendezünk, vagy B helyszínre költözünk”

– nyilatkozta Kisházi Sándor programmenedzser, aki hozzátette, bár az infrastrukúra és a show-elemek villámgyors átköltözése nem kis kihívás, rengeteg lehetőséget tartogat, a Deja Vu kreatív csapata egy extravagáns partyarénát álmodott meg a Dorozsmai úti, hatalmas területre, rengeteg show-elemmel, és őrületes látványvilággal.

A szervezők szerint a fesztivál iránt minden eddiginél nagyobb az érdeklődés: az utolsó darabig elfogyott bérletek után a pénteki és szombati napijegyek is sold out közelben vannak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Deja Vu Fesztivál fesztivál