Hirdetés
Szegeden 2019. június 1. 20:08

Nemzeti Légió: a Mókus őrs zászlóbontása komolyabb lett volna

Toroczkai László arra sem volt képes, hogy tisztességes biodíszleteket állítson ki a Rerrich Béla térre.

Hirdetés

A fasiszta rock és a golyóállómellényes készenléti rendőr komoly erődemonstrációt vetített előre, de gyorsan kiderült, csak a kékeket kellett komolyan venni a Rerrich Béla téren. Ugyanis a Nemzeti Légió láthatatlan volt, bár a szónokok szerint ez is a cél...

(fotók: Iványi Aurél)

Valójában viszont arról van szó, hogy Toroczkai László nem több egy egyszerű pallos- és első éjszaka jogára vágyó földesúrnál, aki megengedheti magának, hogy ott Ásotthalmon atyaúristent játsszon, de valójában nincs mögötte senki és semmi – a Fidesz pénzén kívül.

A Nemzeti Légiónál a Mókus őrs is komolyabban összeállt volna egy zászlóbontásra, így ez a bagázs nem több egy gittegyletnél, ahol bizonyos férfiemberek katonai romantikától vezérelve többet sportolnának, és többeket sportoltatnának, de valószínűleg ahhoz ügyetlenek, hogy egy foci- vagy kosárcsapatba beférjenek, a pingpong unalmas lehet nekik, a tollaslabda buzis, a konditermet meg drágállhatják, és különben se mondja meg nekik ott senki, hogyan emelgessék a vasakat.

Légiózni viszont menő(nek tűnik). Jól hangzik, lehet gyűlölni a homoszexuálisokat is, akik majdnem biztosan okosabbak és tehetségesebbek náluk, jókat lehet genderezni, bár az sem biztos, hogy fölfogják, értik, tudják, mi az, és hát végszükség esetén lehet szidni a liberálisokat, bolsevikokat (azok kik is?), meg aki éppen eszükbe jut. Ők így hőzöngenek hát, mert már így hőzöngeni az utolsó kocsmában is ciki.

Egy gond van mindössze ezzel: hogy a Fidesz erre is ad a mi pénzünkből... Jobban járnánk, ha inkább még egy stadiont építenének ebből a maniból. Sőt még azt is elnéznénk, ha egyenesen Tiborcznak adnák. Mindkettőnek több értelme lenne, mint annak, hogy Toroczkai hobbijait támogassuk.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Nemzeti Légió Rerrich Béla tér Toroczkai László