Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Dugonics tér: Békét akarunk, Rerrich tér: csak genderezésre „telt” Toroczkai harmatos légiójától
Szegeden 2019. június 1. 17:45

Dugonics tér: Békét akarunk, Rerrich tér: csak genderezésre „telt” Toroczkai harmatos légiójától

Képriport
Szeged nem kér a gyűlölködésből, a kirekesztésből: hatalmas rendőri készültség mellett háromszor annyian tüntettek a Nemzeti Légió ellen a Dugonics téren, mint ahányan ők zászlót bontottak a Rerrich Béla téren.
Hirdetés

Zászlót bontott szombaton a szélsőjobboldali Toroczkai László nevével fémjelzett félkatonai légió a Rerrich Béla téren Horthy Miklós nemzeti hadserege megalakulásának századik évfordulóján. Bakancsos, terepszínű, valamint zöld-fekete formaruhába öltözött emberek is részt vettek a szélsőjobboldali rendezvényen, amelyen mintegy százan jelentek meg – ebbe már beleszámoltuk a sajtót és a rendőröket is. A szónokok bolseviztáztak, liberálishordáztak, buzeránsoztak, gendereztek és cigánymaffiáztak a beszédeikben.

Kíváncsiak várjuk Katzék videóját! Addig is míg elkészül, nézze meg Iványi Aurél galériáját a Rerrich Béla térről! Érdemes végignézi valamennyi képet!

A Dugonics és Árpád téren háromszor annyian tüntettek Toroczkai légiója, a rasszizmus ellen.

Itt azt is skandálták, hogy „Békét akarunk!” Elhangozott a Magyarországi Cigányközösség Fórum tüntetésén, nem hagyják, hogy elterjedjen Magyarországon a cigányellenes, rasszista gyűlölet.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mi Hazánk Ifjai Mi Hazánk Mozgalom Nemzeti Légió Rerrich Béla tér Toroczkai László