Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. május 28. 17:17

Bakos, Hegedűs, Hollósi

Közös megegyezésnek álcázott kirúgások a Délmagyarországnál: fölmondtak Bakos András főmunkatársnak, Hegedűs Szabolcs lapszerkesztőnek, Hollósi Zsolt rovatvezetőnek. Mindhárman aranytollas újságírói voltak a lapnak.

Hirdetés

Pauska Zsolt médiamunkás, a Mediaworks tartalomfejlesztési vezetője kikérte magának, hogy megírta az igazságot a Népszava. Ismert, a lap azt állította, bedarálják Mészáros Lőrincék a megyei szerkesztőségeket, hiszen lassan semmi szükség rájuk. Ezt cáfolta egy közleményben az egykori sportos, akinek a dolgozatát véletlenül egyfajta központi tartalomként valamennyi megyei napilap megjelentette még az EP-választás előtt.

Majd a szavazás másnapján Szegeden a Pósa Árpád pornóregényíró vezette egykor legjelentősebb megyei napilap szerkesztőségében „megköszönték” a több évtizedes munkát három valódi újságírónak – tudta meg az átlátszó.

A lap nem írt neveket, ám nekünk fontosak, hogy rögzítsük:

Bakos András,

Hegedűs Szabolcs,

Hollósi Zsolt

az a három újságíró, akinek hétfőn fölmondtak.

Mindhárman több, mint húsz éve dolgoztak a lapnál,

mindhárman megkapták a szerkesztőség legmagasabb, egykor valóban szakmainak számító kitüntetését, az aranytollat.

Andris huszár, Öreg, Zsolt!

Vigyázzatok magatokra!

gszl

Ps.: A nyitókép az enyém. Még akkor készült, amikor kerítésen belül voltam. A Facebook-oldalamon több mint tíz olyan kolléga van már betegelve rajta, akik ezért, vagy azért, de már nem dolgoznak ott...

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Délmagyarország felmondás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés