Hirdetés
Szeged300 2019. május 25. 20:25

A ligetben tényleg nagyszerű

Képriport
Két napra a gyerekek vették birtokba az újszegedi ligetet, ahol szombaton és vasárnap a Fergeteges Szegedi Gyereknapi Piknik program-kavalkádja várta őket és szüleiket.

Az időjárás kegyeibe fogadta szombaton a várost. El sem lehetett rontani ezt a (gyerek)napot, nem mintha ez a gonosz terv bárkiben is megfordult volna. Jótékonysági futás nyitotta, amelynek bevétele az Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványát támogatta.

Vasárnap is lehet a Minyokkal ugrálóvárazni. Kattintson fönti képünkre, nézze meg galériánkat, hogy mi mindenre kell majd fölülni a gyerekkel! :)

Négyfajta távot teljesíthettek az indulók. Kizárólag a gyereknek hirdették meg az 1400 méteres távot, a felnőttek, 5, 10, 15 valamint 21 kilométeres távon mérhették össze felkészültségüket, állóképességüket.

A Ligetben működő vidámpark valamennyi játékára az önkormányzati támogatásnak köszönhetően féláron szállhattak fel a gyerekek. Mellette tombola, solymász bemutató, kisgazdi képző – a kutyanevelés alapjai – és többfajta táncbemutató színesítette a programot, amelyekből bőséggel maradt holnapra is.

Reménykedjünk, hogy a jó idő mindehhez kitart, ami most is, máskor is, alapfeltétel.

bp

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: gyereknap liget vidámpark