Hirdetés
Hirdetés
Szeged300 2019. május 25. 19:59

Flashmob délben a Dóm téren

Képriport
A borfesztivál szlogenje kiegészítésre szorul. A 10 nap, 10 helyszín, 160 borász, 200 kézműves és 250 program mellé feltétlenül odakívánkozik a szombat déli flashmob, amely a Dugonics térről indult, és ért el a Dóm térre.

Hirdetés

Vagyis, ha végül mérleget készítünk, akkor fel kell jegyeznünk, hogy a meghirdetett 250 programmal szemben valójában 251 volt az idei borfesztiválon.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Bod Péter galériáját!

Azt már pénteken este tudni lehetett, hogy szombaton délben valami történni fog a Dóm téren, de hogy mi, azt kevesen sejthették. Aligha véletlen, hogy szombaton – szó szerint – a dél előtti utolsó percekben feltűnően sok nézelődő és bámészkodó gyülekezett a téren. Nem is kellett csalódniuk. A déli harangszó után, a Dugonics tér irányából ütemes katonazenére lehettek figyelmesek a kíváncsiskodók.

A hódmezővásárhelyi helyőrség katonazenekara menetelt a Dugonics térről indulók élén, őket mazsorett-csoportok sokasága kísérte. Amint a Dóm téren elfoglalta helyét a katonazenekar, egymás után mutatták be produkcióikat a táncos csoportok. Köztük szegediek, orosháziak, gyomaendrődiek és szentendreiek.

A legnépszerűbb katonai indulókat játszották a hódmezővásárhelyiek, így a mások mellett a Hunyadi- , a Fehérvár- és a Zrínyi-indulót.

Meglepetés volt a javából. De egy flashmob már csak ilyen.

bp

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Dóm tér flashmob
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés