Hirdetés
Ziccer 2019. május 24. 10:29

Egy igazán sportos hétvége jön

Több programmal is várja a Szegedi Sport és Fürdők Kft a mozogni vágyókat most hétvégén.
Hirdetés

Szombaton a Sárkányhajó Viadal csapatainak szurkolhatunk, valamint a Fitt Family programsorozat keretében ergométeres evezés kihívásban próbálhatják ki magukat kicsit és nagyok a Partfürdőn. Vasárnap a SzegedSport Open keretében a Kisstadion foci, röplabda és kosár bajnokait keresik, a Fitt Family-sek pedig kosárra dobással gyűjthetnek további pontokat a versenyben. Ezen a napon térítésmentesen használhatók a Kisstadion pályái.

A Sárkányhajó Viadalon az amatőrök, a sportolók és a profik mellett idén a Szakképzési Centrum tanulói is vízre szállnak május 25-én, szombaton. A futamok 9 és 14 óra között folyamatosan megtekinthetők lesznek a Partfürdőről és a rakpartról is.

Baráti csapatok játszanak a vasárnap a Kisstadionban május 26-án, vasárnap. Az I. SzegedSport Open kupán foci, röplabda és kosárlabda mérkőzéseken dől el, kik a Kisstadion bajnokai a meghirdetett sportágakban.

A Fitt Family programsorozat immár több mint 120 család csatlakozott év eleji indulása óta, és még most sem késő azoknak, akik eddig nem tették meg

Most hétvégén a tagok és az újonnan csatlakozók is értékes pontokkal gazdagodhatnak: a szombati Sárkányhajó Viadalon ergométeres evezéssel, a vasárnapi SzegedSport Open keretében kosárra dobás kihívást teljesíthetnek díjmentesen.

A rendezvények szórakoztató kihívásokkal várják a családokat, akik így garantáltan egész évben rendszeresen sportolnak együtt. A megmérettetések során gyűjtött pontok nem csak a családi versenyszellemet erősítik, a legjobbak több mint 7 millió forint értékben All Inclusive béretekkel gazdagodhatnak. Emellett gazdára talál a Fitt Anya és Fitt Apa cím is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Kisstadion sárkányhajózás Szegedi Sport és Fürdők Kft.