Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. május 23. 10:46

100 milliót is költhetett az EP-kampányra a Mi Hazánk

Legkevesebb 60, legfeljebb 100 millió forintra becsüli az Toroczkai-féle Mi Hazánk kampányköltését az európai parlamenti választásokra a Magyar Narancs.

Hirdetés

Miből? Kik adták össze? A párttagok? A Fidesz? Esetleg az oroszok? teszi fel a Fidesz-médiában sokat szerepeltett mozgalom anyagi helyzetét firtató kérdéseket a lap. A Narancs azt írja, megkérdezték a Mi Hazánkat, de nem válaszoltak, ezért aztán maguk számoltak.

A Magyar Narancs a 70 vidéki fórumra 3,5 milliót, óriásplakátokra 3 milliót, öt nagyrendezvényre összesen 15 milliót, közösségi médiás hirdetésekre közel 1 milliót sázmolt.

Egy szakértő segítségével 40 millió forintra árazták be a Mi Hazánk havilapját, kampányfüzeteit, szórólapjait, videós megjelenéseit, és a logóval ellátott ajándéktárgyak, standok, valamint egyébk kampányeszközök költségét.

A Narancs azt írja, hogy konzervatív becsléssel 60 millió forint jön ki, de ehhez még számolni kell a tetemes benzinköltséggel és magas telefonszámlákkal, de akár a három iroda bérleti díjával is. 

Így jött ki nekik a 80-100 millió magyar forint.

És a keretes szerkezet kedvért álljon itt ismét, hogy:

Miből?

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: EP-választás kampány Mi Hazánk Mozgalom Toroczkai László
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés