Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. május 21. 20:05

Olcsóbb lehet idén a fesztiválozás: a SZIN-en is lesz pop-up üzlet

Három évvel ezelőtt a Sziget Fesztiválon debütált, idén a SZIN-ezők is kipróbálhatják az Aldi áruházlánc élelmiszereket, friss zöldségeket, helyben sütött pékárukat kínáló fesztiválboltját.

Hirdetés

2017-ben már a VOLT-on és a Balaton Soundon is megjelent az áruházlánc ideiglenes üzletével. Az idén pedig tovább bővíti helyszíneit. A Szegedi Ifjúsági Napokon augusztus 28-tól szeptember 1-ig lehet bevásárolni a pop-up boltban, amely mellett grillzóna is várja majd az éhes látogatókat.

A fesztiváltól függően 300-375 négyzetméter alapterületű üzleteket egy hét alatt építi fel az áruházlánc, nyitvatartási időben 40-50 főnyi személyzet biztosítja a vásárlók gyors kiszolgálását.

Az üzletben mintegy 300-féle termék lesz kapható: frissen sült pékáru, zöldség, gyümölcs, felvágottak, tejtermékek, snackek, csokoládék, müzlik, friss és pácolt hústermékek, jégkrémek várják a vásárlókat.

Az áruházlánc az étel-intoleranciával érintettekre is gondolt, hiszen laktóz- és gluténmentes termékek is megtalálhatók lesznek az üzletekbenírj a napi.hu. Az élelmiszereken kívül papíráru, kozmetikai termékek, napolaj, kempingfelszerelés és nyári ruházat lesz még a szortimentben.

Az üzletek árképzése a korábbi években megszokott lesz, tehát az italok kivételével – amelyeknek árait a szervezők határozzák meg – minden termék a szokásos bolti áron lesz kapható a SZIN-en is.

(Fotó: Aldi)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Aldi Szegedi Ifjúsági Napok SZIN 2019
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés