Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2019. május 17. 12:54

Balogh Zsolt: Mindig jó szívvel emlékszem vissza Szegedre

Idén Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged játékosa volt az egyik sportoló, aki átvehette a Szeged Sportolója kitüntetést. A kiváló sportemberrel a díjátadón beszélgettünk.

Hirdetés

A MOL-Pick Szeged jobbátlövője jövőre már a Tatabánya együttesét erősíti. Igazán nem is számított a díjra és teljesen váratlanul érte az elismerés. „De annál nagyobb volt az öröm!” – tette hozzá, majd elmondta az első gondolata az volt, a Szegeden eltöltött 7 évének szép lezárása ez a kitüntetés.

„Nagyon nehéz szívvel megyek el, de tudjuk a sport ilyen, eljön az a pillanat, amikor tovább kell lépni. Mindig jó szívvel emlékszem majd vissza Szegedre, a csapatra, a szurkolókra és a városra. Amennyiben tehetem és az időm is engedi, sokszor visszatérek ide, többek között szurkolni a csapatnak a nagy mérkőzéseken. Az sem zárom ki, hogy a pályafutásom lezárása után itt telepszem le, mert ez egy élhető, gyönyörű város.” – mondta.

Balogh Zsolt az is elmesélte, utoljára junior játékosként kapott egyéni elismerést, akkor az Év kézilabdázója volt, így sokat jelent számára, hogy átvehette a Szeged Sportolója kitüntetést. „Szeged városától kapni egy díjat mindig megtisztelő!” – tette hozzá.

A Szeged Sportolója díjat 2003-ban alapította az Önkormányzat. Azoknak adományozható, akik az előző évben országos és nemzetközi versenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és ezzel hozzájárultak Szeged hírnevéhez. A kitüntetések átadása minden évben Szeged napja alkalmából történik.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Zsolt elismerés kitüntetés MOL-Pick Szeged Szeged Sportolója
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés