Hirdetés
Szegeden 2019. május 14. 17:28

De ki az a Nemesi Pál? – megkérdeztük a szegedieket

Körbejártuk Dugonics és Árpád teret, aki megállt, azt megkérdeztük, vajon hallott-e már Nemesi Pálról és hogy mit szólna hozzá, ha ő lenne Szeged következő polgármestere.
Hirdetés

Csütörtöki hír, miszerint Nemesi Pál vállalja az indulást a polgármesterségért. Először úgy tűnt, hogy a Fidesz színeiben méretteti meg magát, de még aznap cáfolta a Fideszt és az indulást is. Azt mondta: nem is biztos az indulása, és ha mégis indulna, akkor sem a kormánypárt színeiben.

Mindenesetre összegyűjtöttünk három okot is, ami mégis a kormány és Fidesz-közeli milliárdos, Nemesi Pál indulására utal.

Az általunk megkérdezett szegediek többsége nem is hallott Nemesiről, így azt sem tudhatták, hogy milliárdos építési vállalkozó és Csongrád megye, benne Szeged iparának egyik kulcsfigurája lenne.

Nemesi megszellőztetésével már háromra nőtt a Fideszhez vagy ismert fideszesekhez ezer szálon kötődő polgármester-jelöltek száma.

Az építési nagyvállalkozó esetleges indulásáról a szeged.hu olvasói is elmondták véleményüket, a facebookos hozzászólásokból gyűjtöttünk.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Nemesi Pál polgármesterjelölt