Szegeden 2019. május 13. 17:41

Nem teszi zsebre Nemesi Pál, amit a szegedi kommentelőktől kapott

Csütörtöki hír, hogy Nemesi Pált indítja a Fidesz Szegeden. Vagy mégsem.

Ugyanis nem sokkal a hír megjelenése után a fideszes szegedmának „véletlenül” pont sikerült elérnie az üzletembert, aki gyorsan leszögezte: nem is biztos az indulása, és ha mégis indulna, akkor sem a kormánypárt színeiben. Egy biztos, családjával beszéli majd meg az ügyet elsőként. Akárhogyis lesz, a szegedi kommentelők finoman szólva sem fogadták kitörő lelkesedéssel a Fidesz-közeli vállalkozó lebegtetett bejelentését.

A Szeged.hu és a Szegeder Facebook-oldaláról összegyűjtöttünk néhány hozzászólást, hogyan reagáltak az emberek arra, hogy egy Fidesz-közeli oligarcha, Nemesi Pál is kacérkodik a szegedi polgármester-jelöltséggel.

Egyes kommentelők szerint Nemesi teljesen esélytelen Botkával szemben, mások a jelölt rátermettségében kételkednek, megint mások pedig az üzletember törvénytisztelő üzleti gyakorlatával kapcsolatban fogalmazták aggályaikat. Dicsérő, biztató komment nem igen akadt. A teljesség igénye nélkül itt van néhány bejegyzés a szegedi internetezőktől. A hozzászólásokat olvasva nem szívesen cserélnénk most Nemesivel...

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Nemesi Pál polgármesterjelölt