Hirdetés
Hirdetés
Művház 2019. május 13. 14:56

Tizenhét féle bérletért állhatunk sorba a színház jegyirodájában

Egyre népszerűbb Szegeden színházba járni. Az idei évadban számos nagysikerű produkcióra gyorsan elkapkodták a jegyeket, így sokan lemaradtak egy-egy előadásról. Aki biztosra szeretne menni a jövő évadban, mától tizenhét féle bérlet közül választhat.

Hirdetés

A színház jegyirodájában június 14-ig újíthatják meg bérleteiket a színházbarátok és természetesen várják az új érdeklődőket is.

Az idei évad sikereiből kiindulva, a jegyeladásra, illetve a nézők visszajelzéseire alapozva a teátrum a jelenleginél is több bérletvásárlóra számít, hiszen az évad során számos produkcióra már elővételben sem lehetett jegyet váltani, ezért célszerű az érdeklődőknek bérlettel biztosítani a helyüket a kiválasztott darabokra.

A bérletstruktúrát is a közönség igényeihez igazodva alkotta meg a színház, összesen tizenhét féle konstrukció közül választhatnak az érdeklődők. A bérletes nézőknek előzetesen egy hónap áll rendelkezésükre helyeik megújítására.

A következő évadban tizennégy bemutatóra készül a színház: többek között három operát, hat színművet, egy gyermekdarabot, két balett előadást, egy operettet, valamint egy zenés krimi balladát láthatnak majd az érdeklődők.

Az Oscar-díjas Szabó István, valamint Alföldi Róbert, Juronics Tamás, Horgas Ádám és a mai magyar színházi élet nagyjai rendeznek izgalmas bemutatókat a jövő évadban.

Barnák László főigazgató a teátrum műsorát bemutató sajtótájékoztatón kitért arra is, hogy a június 14-ig tartó akció során

a szegedi diákok akár harminc százalékos kedvezménnyel is válhatnak színházbérletet,

ráadásul nyereményjátékot is hirdetnek értékes díjakkal azok között, akik június közepéig megváltják színházbérletüket.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: 2019/2020-as évad akció bérlet Szegedi Nemzeti Színház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés