Hirdetés
Hirdetés
Művház 2019. május 7. 10:14

Jövő héttől lehet megújítani a színházbérleteket

Pénteken hirdetik meg a Szegedi Nemzeti Színház jövő évadának műsortervét. Hétfőtől pedig már a jelenleg is bérlettel rendelkező nézők a jegyirodában megújíthatják bérleteiket a jövő évadra.

Hirdetés

Az idei évad sikereiből kiindulva, a jegyeladásra, illetve a nézők visszajelzéseire alapozva a teátrum a jelenleginél is több bérletvásárlóra számít, hiszen számos produkcióra már elővételben sem lehetett jegyet váltani, sokan kiszorultak, ezért célszerű az érdeklődőknek bérlettel biztosítani a helyüket a kiválasztott darabokra.

A bérletes nézőknek, június 14-ig egy hónap áll majd rendelkezésükre, hogy bérleteiket előzetesen megújítsák.

A bérletstruktúrát is a közönség igényeihez igazodva alkotta meg a színház, az idei évad tapasztalatai ugyanis megmutatták, hogy a szegediek szeretnek színházba járni, ezért az új évadtól az előző sikerének folytatását reméli a vezetőség.

A folyamatosan telt házas, gyakran álló tapssal jutalmazott produkciók mellett neves alkotók és színészek közreműködésével kis- és nagyszínházi ősbemutatóra, népszerű operákra, kortárs magyar művekre is számíthatnak a szegediek, valamint a nagysikerű musical mellett népszerű operettet is láthatnak.

A pontos műsort a bérletmegújítás kezdete előtt, pénteken délelőtt sajtótájékoztatón jelenti be az intézmény.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bérlet Szegedi Nemzeti Színház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés