Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Szegeden is megrendezik május végén a természet- és környezetvédelmi filmnapokat
Szegeden 2019. május 5. 11:04 Forrás: mti

Szegeden is megrendezik május végén a természet- és környezetvédelmi filmnapokat

Természetfilm-vetítésekkel, szemléletformáló, családi és diák programokkal várják május utolsó hétvégéjén a természet- és környezetvédelmi filmnapok sorozatra az érdeklődőket a Szent-Györgyi Albert Agórában.
Hirdetés

A filmnapok célja, hogy moziba invitáljon mindenkit, aki szereti a természetet és a filmeket, valamint kíváncsi rá, hogy mi történik Magyarországon és a világban a természeti értékekkel - olvasható a szervezők közleményében.

A 28 csatlakozó helyszínen – köztük Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórában –  az érdeklődők megnézhetik a világ legújabb természet- és környezetvédelmi dokumentumfilmjeit, de levetítik az idei gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra nevezett legjobb alkotásokat is. A műsorban kiemelt helyet kapnak a magyar alkotások és a Magyarországot bemutató filmek.

A filmnapok alatt a helyi szervezők, társadalmi szervezetek, természetvédők, természetjáró egyesületek, állatvédők és zöld intézmények az ember és a természet viszonyát bemutató szemléletformáló, játékos, interaktív programokkal készülnek.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: film Szent-Györgyi Albert Agóra természetfilm