Hirdetés
Ziccer 2019. május 5. 10:32 Forrás: pickhandball.hu

Pastor: Nem tettünk le arról, hogy ott legyünk Kölnben

A MOL-Pick Szeged nagyon nehéz helyzetbe van a mai Vardar Szkopjét elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, mivel az első összecsapáson súlyosnak mondható 8 gólos (31-23) vereséget szenvedett. De Juan Carlos Pastor vezetőedző szerint nem tettek le a továbbjutásról.

A vezető edző a csapat honlapjának nyilatkozva elmondta a visszavágón elsősorban türelmet kért a játékosoktól. Kiemelte, fontos lesz a jó védekezés és a jó támadás. „Magas hőfokon, nagy tempóban kell játszanunk és okosan kell kézilabdázni” – tette hozza, majd kiemelte, arra készülniük kell, hogy Vardar minden bizonnyal lassítani fogja a játékot. A legfontosabb, hogy ne essenek ki a ritmusból, ne csináljanak a játékosok semmilyen butaságot. Végig azt kell szem előtt tartanunk, hogy jól védekezzük, mert anélkül nem lehet majd könnyen gólt szerezni.

Pastor az első mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, az ott történteket le kell zárni, nem szabad azon gondolkodni már, hogy mit is rontottak el az utolsó pár percben. „Fejben kell erősnek lennünk, meg kell keresnünk azt a lehetőséget, hogy ledolgozzuk a hátrányunkat. El kell hinnie mindenkinek, hogy meg tudjuk csinálni.” – hangsúlyozta a vezetőedző, aki szerint nem tettek le arról, hogy ott legyenek a kölni négyes döntőben.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bajnokok Ligája férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged Vardar Szkopje