Hirdetés
Színes 2019. május 4. 18:42

Szegeden fogadott örök hűséget Leia hercegnő egy Jedi lovagnak

Képriport
Ilyet még nem láttak a városháza házasságkötő termének falai, igazi Star Wars-esküvőt rendeztek szombat délután, ahol Leia hercegnő és egy Jedi lovag mondta ki a boldogító igent.

Hirdetés

Már messziről látszott, hogy nem egy hagyományos esküvőre várakoznak a városházánál az emberek, mivel többen jedi köpenyben, illetve fénykarddal a kezükben álltak az épület előtt. Természetesen a két főszereplő a menyasszony, Kovács Eszter és a vőlegény, Palásti Péter is Star Wars szereplőnek öltözött. A menyasszony Leia hercegnőnek, a vőlegény pedig Jedi lovagnak. A két tanú is szintén Jedi lovag volt.

Az ifjú pár nagy rajongója a Csillagok háborúja filmeknek, nem véletlenül öltöztek be a film szereplőinek. Mint Péter elmondta, 1999-ben látta a Baljós árnyak című részt, és akkor lett rajongója a Star Wars-sorozatnak. Ezzel a rajongással végül Esztert is teljesen megfertőzte, így végül nem volt kérdéses, milyen esküvőjük is lesz.

Már a szertartás időpontja, a május 4-e is a Star Wars alapján lett kiválasztva – mesélte Eszter. Eleinte csak a vőlegény, Péter akart beöltözni, de végül rábeszélte Esztert is. A család jól ismeri a rajongásukat, így nekik nem volt meglepetés a döntés. A ruhákat mind a ketten Amerikából rendelték, így tökéletes másai a filmbeli ruháknak.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg a szertartáson készült felvételeket!

A fiatalok rajongása óriási, ahogy mesélték, otthonuk tele van Star Wars relikviákkal, tárgyakkal, ilyen a tányérjuk, a poharuk és Péter szinte összes pólója.

A férj tanúja, Varga Sándor elmondta, örömmel vette a felkérést és még nagyobb örömmel öltözött be Jedi lovagnak, mivel ő is nagy rajongója a Csillagok háborújának. Elmesélte, 1983-ban látta a Jedi visszatér című filmet, és azóta rajongója ennek a világnak.

A menyasszonyt stílusosan a Star Wars film egyik betétdalának hangjaira vezette az oltár elé édesapja, ahol már várta a Jedi vőlegény.

Az ifjú pár a városháza kapuján kilépve feltartott fénykardok között léptek ki az utcára, amelyeket barátaik tartottak a fejük fölé.

A lakodalomban is feltűnnek majd Star Wars-os motívumok, több ilyen dísz is felkerült az asztalokra, illetve a tortán is lesznek erre utaló motívumok – mondta Péter, majd beállt fényképezkedni a többi Jedi lovag és ifjú arája, Leia hercegnő mellé.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: esküvő Star Wars házasság házasságkötés