Hirdetés
Hirdetés
Művház 2019. május 1. 07:59

Nappali tagozatos diák vagy és jó lenne olcsóbban bejutni az idei SZIN-re?

A mai nappal elindult a nyár legnagyobb szegedi bulijának egy hónapon át tartó akciója, aminek a lényege: ha van nappali tagozatos, érvényes diákod, akkor sokkal jobb áron vehetsz fesztiválbérletet, mint ha nincs.

Hirdetés

A fesztivál szervezőinek rövid közleménye azt írja, hogy Szegeden mindig is hagyomány volt a diákközpontú gondolkodás, ezért az idei fesztiválra

„a tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkezők jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak 4 napos bérletet, május 31-éig mindössze 19 ezer 990 forintért.  A nappali tagozatos jogviszonyt a helyszínen a bérletek beváltásakor, a diákigazolvány felmutatásával igazolni kell.”

Az idei SZIN-re egyébként olyan sztárok érkeznek, mint az elmúlt években több nagy rádió- és diszkóslágert is összehozó Clean Bandit, vagy a spanyol Alvaro Soler, aki Szegeden adja majd első hazai fesztiválkoncertjét.

A magyar fellépők között már biztosan ott lesz a Punnany Massif, Rúzsa Magdi, Majka, a WellHello, a Halott Pénz, a Subrscribe, a Depresszió, a Supernem, a Vad Fruttik, a Margaret Island, a The Biebers, ByeAlex és a Slepp, az Anna & the Barbies, a Cloud9+, a Follow the Flow, Horváth Tamás és persze még jó sokan.

A kedvezményes diákbérleteket a szegedi IH Rendezvényközpontban lehet megvásárolni, vagy a fesztivál weboldalán, a szin.org-on.

Aki mindezek után még nem tudja, hogy ott akar-e lenni az idei Szegedi Ifjúsági Napokon, annak az alábbi összefoglaló filmet ajánljuk a tavalyi fesztiválról:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: diákok fesztivál koncert nyár Szegedi Ifjúsági Napok SZIN SZIN 2019 bérlet diákkedvezmény fesztiválbérlet jegy belépő belépőjegy
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés