Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. április 30. 21:57 Forrás: MTI

Jobbik: Halálos a kormányzat gazdaságpolitikája

A párt frakcióvezető-helyettese szerint kórházakat zárnak benne, az épületekben pedig szállókat alakítanak ki a külföldről érkező vendégmunkásoknak.

Hirdetés

Jakab Péter az egykori Árpád Kórház épülete előtt arról beszélt, hogy a változáshoz egy óriási kijózanító pofont kell kapnia a Fidesznek a május 26-ai európai parlamenti választáson a magyar emberektől.

Hozzátette:

az utóbbi években intenzív kampánnyal toborzott dolgozókat Belső-Ukrajnában a kormányzat, és csak a kezdetnek nevezte, hogy tízezrével érkeznek ide ukránok munkát vállalni.

Jakab Péter szerint a tavalyi választási kampányban a Fidesz azzal riogatott, hogy ha az ellenzék nyeri a választást, akkor migránsokat telepítenek laktanyákba, míg napjainkban a fideszes képviselők hagyják jóvá, hogy kórházakat alakítsanak át e célra. Teszik ezt úgy, hogy évente 24 ezer magyar ember hal meg azért, mert nem jut megfelelő kórházi ellátáshoz – mondta.

„Orbán Viktor eljutott oda, hogy már nemcsak a magyarok megélhetését teszi kockára, de ha kell, feláldozza a magyarok életét is, csak azért, hogy olcsó munkaerőt biztosítson a stratégiai partnereknek”

– mondta a multinacionális vállalatokra célozva.

Május 26-ának tehát óriási a tétje, a kérdés brutálisan egyszerű:

munkásszálló vagy kórház, keleti vendégmunkás vagy nyugati bér, Fidesz vagy Jobbik

– jelentette ki az ellenzéki politikus.

(Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: gazdaság Jobbik kórház Orbán-kormány EP-választás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés