Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2019. április 27. 13:13 Forrás: pickhandball.hu

Pastor szerint a védekezésen úszott el a Vardar elleni meccs

Súlyos pofonba szaladt bele a MOL-Pick Szeged a Vardar Szkopje otthonában és nyolc gólos hátrányban várhatja a jövő vasárnapi visszavágót. Juan Carlos Pastor a csapat honlapjának nyilatkozva értékelte a mérkőzést.

Hirdetés

Pastor szerint a vereség oka egyértelműen a védekezés volt, amiben nagyon gyengén teljesített a csapat ezen a meccsen. Amennyiben rossz a védekezés, akkor nem tudnak a játékosok a góllövésre koncentrálni – mondta a vezetőedző, aki szerint nagyon sokat hibáztak, és ezért lett ekkora különbségű a vereség. Döntő volt az is, hogy Bánhidi Bence gyorsan összeszedett két büntetést és így őt nem tudták használni.

Igazán az utolsó 10 percben roppan össze a csapat, addig aránylag jól tartotta magát. Pastor kiemelte, nem egységesen játszott a csapat, hanem egyéni megoldásokat kerestek a játékosok, kapkodtak és ezért esett szét teljesen a gárda a meccs végére.

A vezetőedző szerint nagyon nehéz helyzetbe hozta magát a csapat, de azért remény még van a továbbjutásra. „Sokkal jobban kell játszanunk. Nincs lehetetlen!”

A hazai gárda szurkolótábora fantasztikus hangulatot teremtett a csarnokban. Ezzel kapcsolatban Pastor csak annyit jegyzett meg: „A szegedi hangulat is fantasztikus, nálunk sem egyszerű játszani. Mindent megteszünk azért, hogy javítsunk.”

A gárda számít a szurkolókra a vasárnapi visszavágón, mert, ahogy az edző fogalmazott: „Ha nyerünk, az az ő sikerük is, mert velünk vannak, mellettünk állnak. Ebben a helyzetben is fontos, mert most a BL-ben mélypontra kerültünk, aminek nem volt jele. Csakis együtt tudunk kijönni ebből, a szegedi közönség pedig fantasztikus, mindig erőt ad.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bajnokok Ligája férfi kézilabda Juan Carlos Pastor kézilabda MOL-Pick Szeged Vardar Szkopje
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés