Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. április 27. 12:31

Ivartalanítási kampányt indított a Tappancs

Egy osztrák alapítvány támogatásával ivartalanítási kampányt hirdet a Tappancs Alapítvány Kiskundorozsma, Sziksósfürdő, Subasa és Zsombó területén tartott szuka kutyák és nőstény macskák gazdái részére.

Hirdetés

A jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében és rászorultság alapján bíráljuk el - mondta el Farkas Gabriella, a szervezet elnöke, aki hozzátette a gazdák vagy az info@tappancs.szeged.hu e-mail címen, vagy a honlapon jelentkezhetnek. A jelentkezőknek meg kell adni a kutya vagy macska nevét, korát, mikrochip számát (ha van), valamint a gazda adatai. A rászorultságot is röviden indokolni kell.

A beavatkozás költségének nagyobbik részét az alapítvány fizeti, a gazdáknak csak az önrészt kell állni, ami kutyák esetében 5000 forint, macskák esetében pedig 3000 forint.

Farkas Gabriella hozzátette, a gazdák választhatnak az akcióban résztvevő állatorvosok közül, az állat szállításáról azonban a tulajdonosnak kell gondoskodni, az orvos nem megy házhoz.

„Azért csak nőivarú állatok részére hirdetjük meg a kampányt, mert a szűkös anyagi kereteket szeretnénk minél hatékonyabban kihasználni” – tette hozzá

Amennyiben a műtétre bejelentett kutyának nincs még mikrochipje, akkor az ivartalanításkor a támogatási keret terhére azt is behelyezik.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ivartalanítás Tappancs Állatvédő Alapítvány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés