Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • A megújult ligetben majálisozhatunk Wolf Katival, Vastag Csabával és Kocsis Tiborral
Szegeden 2019. április 26. 12:27

A megújult ligetben majálisozhatunk Wolf Katival, Vastag Csabával és Kocsis Tiborral

A gyönyörűen felújított Erzsébet Ligetben és a Zápor-tónál elevenedik meg idén a régi, klasszikus majálisok hangulata. A vurstlik és a vendéglátósok mellett olyan sztárfellépők is várják a szegedieket, mint Kocsis Tibor, Wolf Kati és Vastag Csaba.

Az újszegedi ligetben több tucat kereskedő és vendéglátós, valamint vidámparkok és mutatványosok igyekeznek majd színesebbé tenni az idei májusünnepet, a színpadon pedig változatos programok gondoskodnak a jó hangulatról.

Az Erzsébet ligetben a zenés-táncos fellépések és gyermekműsorok mellett az idén is a koncerteké lesz főszerep.

Április 30-án, kedden délután 4 órakor kezdődnek a programok a Délikert Napsugár Táncegyüttes műsorával, amelyet Indigó koncert és az Útközband zenekar koncertje követ, de ezen az estén még Kocsis Tibor is bebizonyítja, hogy nem  véletlenül lett 2011-ben az X-Faktor nyertese, és Bebe is színpadra áll.

Május elsején fél tíztől szól majd a zenés ébresztő, ezt követően pedig sorra érkeznek az ünnephez méltó műsorszámok, mint például a Kozmosz Egyesület vagy az Ex-treme Dance School fantasztikus táncosai, a Vásárhelyi Katonazenekar és a Szegedi Nemzeti Színház produkciója, az estét pedig a Coco Bongo koncertje, Vastag Csaba és Wolf Kati fellépése koronázza meg.

Az Erzsébet Ligetet választók nemcsak a Dél-Alföld legnagyobb ünnepi vidámparkjának örülhetnek, de az olyan klasszikusnak számító ételek és italok sem maradnak ki, mint a sör, a virsli és a sült kolbász.

A Zápor tónál május elsején 10 órakor kezdődik a zenés program, a gyermekek kedvence, a Csiga Duó fellépésével, amit egy vagány hipp hopp műsor követ a Skillful Dance Tánciskolától, majd az ebédhez Várkonyi Tibi hozza a zenéket.

A délutáni táncos programok után Szűcs Judit és az Útközband zenekar koncertje zárja majd a programokat. A legkisebbek nagy örömére a kora délutáni órákig ingyenes ugrálóvár is rendelkezésre áll, a bátrabbak pedig délben a pónilovaglást is kipróbálhatják.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának rövid összefoglalóját is a témában!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ingyenes koncert majális programok ünnep