Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. április 20. 13:34

Az évtized vicce Szegeden (vagy inkább a szegedmán)

A fideszes szegedma szerint a Botka Lászlót és a szegedi önkormányzatot évek óta sorozatban feljelenő, provokáló és inzultáló Szabó Bálint igazából Botka embere.

Hirdetés

Jól olvasták!

Azt állítja a propagandalap, hogy

valójában Botka megbízásából végzi munkáját.

Régóta sejtjük, hogy valami van a szegedma szerkesztőségének ivóvizében. És persze nehéz a lap jogerősen elítélt főszerkesztőjének, a pécsi Kapitány Gergelynek kiigazodnia a helyi ügyekben. A Pestről idevezényelt alakulat korábban adja le 700 ezres számláját, minthogy megismerné a város utcait, de amit ma, húsvét szombaton műveltek, az tényleg példátlan. Az elemi logika szabályait semmibe vevő cikkben nem kevesebbet állítanak, minthogy a 2013 óta a szegedi önkormányzatot és Botka Lászlót minden lehetséges fórumon rendszeresen hazugságokkal támadó és vádló Szabó Bálint igazából Botka László embere.

Szabó Bálint azzal került mostanában a hírekbe, hogy kibeszélt a Fidesz helyi ügyeiről. A belső konfliktus hátterében a szegedi pletykák szerint egy komoly elszámolási vita áll a Szeviép kártalanítási pénzek miatt. A korábban a teljes fideszes médiában sztárként kezelt, sőt, a Lázár János korábbi kancelláriaiminiszter által személyesen is meglátogatott és agyondicsért jogvédőből egyszerre belső ellenség lett.

Innen is üzenjük Fidesznek, ennyire ne nézzék hülyének Szeged népét! A városban a legelvakultabb jobboldali is tudja, pár héttel ezelőttig Szabó Bálint a Fidesz embere volt. Ha meg a kedves szegedma szerkesztősége azt hiszi, Szeged népe elhiszi ezt az ordas hazugságot, akkor ajánljuk szíves figyelmükbe a világhírű orvosi intézményeinket!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Kapitány Gergely Kobza Miklós Lázár János Szabó Bálint Szegedma
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés