Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. április 12. 19:44

Örömtánccal indult a szegedi Szakmák éjszakája a Klauzál téren

Képriport
Tizenkét iskolában várják péntek éjszaka a szakmák iránt érdeklődőket, legyenek azok általános iskolások, felnőttek, esetleg középiskolások, akik szeretnének körülnézni a szomszédos iskolában.

Pénteken délután egy flashmobbal adták meg az alaphangot a negyedik alkalommal megrendezett Szakmák éjszakájának a szegedi középiskolások. A Vedres, a Déri, valamint a Kőrösy tanulói a Klauzál téren egy vérpezsdítő tánccal igyekeztek kedvet csinálni az éjszaka eseményeihez. A flashmobról készült képeink a fenti képre kattintva nézhetők meg.

Tizenkét iskola tizenöt helyszínen tart érdekesnek és látványosnak szánt bemutatókat ezen az estén.

A többi között a Vedres táncos képzésének bemutatójára kerül sor, motorszimulátor és motorozás lesz a Csonkában, fingerfood és pohárkrémek kóstolhatók a Hanságiban, csináld magad éttermet nyitnak a Krúdyban, titkosírást tanítanak a Vasváriban, a Kiss Ferencben pedig az erdő hangjait kell felismerniük a látogatóknak.

Akik időben regisztráltak, elmehetnek a Nova áruház pékségébe, ahol megismerhetik a friss, ropogós péksütemények elkészítésének módszereit is.

Videónk is van! Nézzék meg a Klauzál téren készült felvételt!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bemutató diákok flashmob iskola Klauzál tér oktatás szakma Szakmák éjszakája tánc szakképzés Szegedi Szakképzési Centrum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés