Hirdetés
Kék hírek 2019. április 11. 15:40

Megdobálták az egyik menő hazai rapduót a JATE-ban tartott szegedi koncertjükön

A garázda vendéget azonnal megtalálták, kitiltották a klubból.
Hirdetés

GTK-s, TTIK-s est volt a JATE Klubban április 10-én, ott voltak az egyik fellépők a csajok, amikor ez történt, innen idézzük szó szerint a klub közleményét:

„A mai napon hajnali 02:03 perckor a JATE Klubban egy vendég a nézőtérről egy üvegpohárral megdobta a Nemazalány-LilG rap duó egyik tagját. A biztonsági szolgálat hat percen belül megkereste, és a klub területéről eltávolította az elkövetőt.

A JATE Klub elkötelezett híve a kulturált szórakozásnak és semmilyen esetben nem ad teret az ez irányú garázdaságnak.

A kamerafelvételek alapján a pohárt dobáló vendég a jövőben semmilyen programon, koncerten, délutáni, esti és éjszakai rendezvényen sem vehet részt határozatlan ideig.

Elítéljük a vandalizmus, a károkozás és a nők elleni tiszteletlen viselkedés minden formáját és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a jövőben ilyen és ehhez hasonló cselekmény ne történhessen a klub területén.

A mai napon egyeztetünk a duó menedzserével, amennyiben feljelentést kívánnak tenni az ügyben, mindenben a segítségükre leszünk.

Ezúton kérünk elnézést a pohárt dobáló vendég nevében a Nemazalány-LilG rap duótól, bízunk benne, hogy ez egyszeri és rendkívüli eset volt, amely soha többet nem fog megtörténni a JATE Klubban és más szórakozóhelyen, fesztiválon, fellépésen sem.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: garázdaság Jate Klub koncert rendőrség LilG Nemazalány