Hirdetés
Színes 2019. április 11. 13:11

Üde színfolt a pénzügyi összehasonlító oldalak között

Akinek szüksége volt már banki kölcsönre vagy hitelre, tudja jól, mennyire nehéz eligazodni a különböző ajánlatok között. Rengeteg pénzügyi szolgáltató kínálja hiteltermékét.

Ha nem lenne elég különbséget tenni szabad felhasználású kölcsön, adósságrendező hitel, autóvásárlási kölcsön, lakáshitel, fogyasztóbarát lakáshitel és számtalan egyéb termék közül kell megpróbálni megtalálni a megfelelőt. Ha pedig ez nem lenne elég komplex feladat, az adott termékek különböző paraméterek alapján eltérő díjakkal rendelkeznek. Ebben segítenek nekünk a pénzügyi összehasonlító oldalak, mint az instacash.hu, a legújabb ilyen honlap a magyar piacon.

Miért érdemes újabb ilyen típusú oldalt indítani?

A pénzügyi összehasonlító oldalak hasonló elven működnek, hasonló szolgáltatásokat nyújtanak. Mégis van olyan tulajdonságuk, amiben különböznek és ami hozzájárul ahhoz, hogy legyen létjogosultságuk a piacon.

Az instacash.hu miben különbözik a többiektől?

A legújabb szereplő zászlajára az online formában ügyintézhető személyi kölcsönök ajánlását tűzte ki. Ennek az oka pedig az, hogy a személyi kölcsönök térhódításával együtt felerősödött az igény az ügyfelek részéről, hogy jó lenne gyorsítani az igénylési folyamatot. Természetesen a bankok is érdekeltek az onilne ügyintézésben, hiszen a bank költségei is csökkennek, ha nem minden érdeklődő sétál be valamelyik bankfiókban kölcsönt ügyintézni.

A másik ok, amiért elterjedőben vannak az online kölcsönök az a jogszabályi háttér változása, ami lehetővé teszi azt, hogy videón keresztül azonosíthassa a bank az ügyfelet.

Az instacash.hu tehát online személyi kölcsönöket kínál. A kalkulátor használatával pillanatok alatt kiderül, hogy melyik bank ajánlata a legkedvezőbb az adott paraméterek mellett.

Egyéb szolgáltatások is színesítik a weboldalt

Az érdeklődők a kölcsönökről kapott információk mellett más hasznos információkhoz is hozzájuthatnak az oldalon. Tudástár, gyakori kérdések és fogalomtár hasznos információi mellett bő szakmai tartalom tájékoztatja az oldal látogatóit releváns pénzügyi tartalmakról. Így a pénzügyekben kevésbé jártas ügyfelek is közérthető formában juthatnak pénzügyi információkhoz.

Ezeken felül van egy további előnye, ez pedig az ügyfelek által adható értékelés. Az értékelés az adott banki ajánlatot minősíti és segít a leendő érdeklődőknek a döntés meghozatalában, ráadásul azzal, hogy mindenki elmondhatja mennyi ideig tartott az ügyintézés, az érdeklődők azzal is tisztában lehetnek, mennyi az online személyi kölcsön ügyintézésének valós határideje.

Érdemes tehát kölcsönigénylés előtt meglátogatni az instacash.hu weboldalt, a legújabb magyar pénzügyi aggregátort.

(X)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!