Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. április 11. 11:03 Forrás: police.hu

Mint a hurrikán, mindent vitt, amerre járt

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki több ingatlanba tört be a Tisza-parti városban.

Hirdetés
Hirdetés

A 25 éves gyanúsított 2018 augusztusa és szeptembere között négy szegedi ingatlanból lopott el különböző autóalkatrészeket, szerszámgépeket, illetve műszaki cikkeket.

Egy autószerelő műhelyből, valamint egy építőanyag-kereskedés udvaráról összesen öt akkumulátort tulajdonított el. Egy építési telken elhelyezett konténerből vízszivattyút, kézi betonacélvágót, hosszabbítót, illetve hálózati elosztót vitt magával. Egy másik építkezési területről hat ipari hosszabbítót, két festékkeverőt, két LED lámpát, két ütvefúrót és egy sarokcsiszolót szállított el.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi a kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. A nyomozók a megtartott kutatások során az ellopott tárgyak egy részét lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

A Szegedi Rendőrkapitányság az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: nyomozás rendőrség betörés