Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2019. április 7. 22:36

Kupagyőztes! Ünneplés, fogadás a platánok alatt

Képriport
Szeged a Széchenyi téren ünnepelte a MOL-Pick Szegedet. Hetedszer nyerte meg a kupát a csapat, nagyszerű játékkal.

Hirdetés
Hirdetés

Új súlyzója van a MOL-Pick Szegednek. És, hogy mennyire nagy becsben tartják, jól jelzi, hogy meg is mutatták azt a Széchenyi téren minden érdeklődőnek. Aranyszínű, másfélkezes, de inkább csak a biztonság kedvéért: a Magyar Kupa serlege az.

Kattintson nyitóképünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

Nem sokkal este tizenegy után érkezett meg a Setra a srácokkal, akik a kupagyőztes mezben jöttek föl egyesével a színpadra Süli Róbert fölkonferálására. Zavarban voltak a fiúk, közben meg nagyon aranyosak voltak, teli szájjal vigyorogtak, bohóckodtak, ki-ki vérmérséklete szerint, és mindenki máshogy próbálta magasba lendíteni a frissen megszerzett magyar kupát. A végén ott ünnepelhetett a szurkolók képviseletében a vezérük, Csapszi is, akinek szintén járt az ünnepi dressz. Csakúgy mint az együttest a város nevében köszöntő Solymos László alpolgármesternek, aki gratulált a Kékeknek, megköszönte Szeged nevében, hogy alig egy éven belül már másodjára köszönthet győztes csapatot a város. Majd átadott egy nagy üveg pezsgőt a csapatkapitánynak, Jonas Källmannak, aki hamar hasznosította is: repült a dugó és a spriccelt a drukkerekre a pezsgő. A végén Bánhidi Bence megköszönte a csapat nevében a biztatást.

– Találkozunk veletek a Vardar elleni meccsen!

 

Korábban írtuk:

Néhány perccel fél tizenegy után a leglelkesebb szurkolók már ott vannak a Széchenyi téren. Stone egyetlen nagy slágere bömböl, teljes joggal. Ha nem tudná, melyik az, íme:

A srácok már elhagyták Orosházát, azaz elvileg este tizenegykor valóban ott lesznek a Széchenyi téren.

A mérkőzés részletes összefoglalóját itt ismételheti át.

Kövesse nálunk a Szeged Televízió élőzését!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda kézilabda magyar kupa MOL-Pick Szeged

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés