Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Nem bír magával a fake news gyár: elmentek Badacsonytomajba, de nem sikerült megtalálniuk Ujhelyi nyaralóját
Túl a városon 2019. április 5. 21:51

Nem bír magával a fake news gyár: elmentek Badacsonytomajba, de nem sikerült megtalálniuk Ujhelyi nyaralóját

A Hír TV úgy gondolta, miután szénné égett Szőregen az összes fideszes hazugságszerkesztőség, megpróbálja menteni valahogy a menthetetlent. Elmentek Badacsonytomajba, Ujhelyi István nyaralóját keresni. Arra sem voltak képesek, hogy megtalálják.

Hirdetés

Kedves olvasók!

Higgyék el, az újságírás nem az, amit parancsszóra csinálnak az alapítványi sajtó a kormánypárthoz tűzön-vízen át hű munkatársai. Ott is vannak olyanok, akik megpróbálnak olyan témákról, és úgy írni, amelyek miatt nem kell szégyenkezniük, és „csak amiatt” kell rosszul érezniük magukat, hogy egykori büszke redakciójukat hova silányította le a Központi Hatalom – nem az együttes.

Nagyon sokan vannak, akik ilyet például nem csinálnának, mint amilyet a Hír TV „oknyomozóinak” sikerült: miután kénytelenek voltak egy emberként elkullogni Ujhelyi István Szeged EP-képviselőjének Szőregi házától bepróbálkoztak Badacsonytomajon, ahol a politikusnak nyaralója van. De megint úgy sikerült dolgozniuk, ahogy általában szoktak. Innen a szó a képviselőé, a teljes bejegyzés Ujhelyi István Facebook-posztján érhető el.

„Amit a képen közszemlére teszel, az Édesapám (Dr. Ujhelyi István) korábbi nyaralója, amit hosszú évekig tartó hősies betegeskedése utolsó stádiumában, hat évvel ezelőtt az imádott unokáinak ajándékozott! Az én nyaralóm mellette van és pechedre a mai napig őrzöm a 12 évvel ezelőtti felújításainak számláit és szerződését 1,2 millió forint értékben, amit személyesen én fizettem ki a vállalkozónak. Ráadásul úgy állítod be, mintha egy eltitkolt ingatlanról lenne szó, miközben vagyonnyilatkozatomban benne van. Van még hazugságod? Takarodj a családom hétköznapjaiból!”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hír TV nyaraló Szeviép Ujhelyi István Badacsonytomaj

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés