Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. április 3. 12:43 Forrás: police.hu

Bíróság elé kerül egy idős férfit kirabló nő

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli nővel szemben, aki elvette egy idős férfi pénzét a külvárosban.

Hirdetés

A 29 éves nő 2019. január 29-én 11 óra körül szóba elegyedett a sértettel, akinek a nyitott táskájában meglátta a pénztárcáját, amelyet megpróbált elvenni. Az idős férfi megragadta az elkövető kezét, hogy megakadályozza ebben. A nő ekkor megkarmolta a sértett arcát, kiszabadította magát és a tárcával elfutott. Útközben a bankjegyeket kivette, a többit eldobta. A férfi az eset során könnyebben sérült.

A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül azonosították, elfogták, majd előállították a feltételezett elkövetőt, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte tettét. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a nőt őrizetbe vették és az ügyészség kezdeményezésére a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: rablás rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés