Hirdetés
Szegeden 2019. április 1. 12:45

Az év századik napján ismét nagy véradás lesz a TIK-ben

Tavaly arra kérték a szegedi egyetemistákat, hogy mentsenek meg közösen háromszáz életet: végül 171 véradó 513 élet megmentéséhez járult hozzá. Most újra segíteni hívják az egyetemi polgárokat: az év 100. napján, április 10-én, a TIK-ben várják az önkéntes véradókat.
Hirdetés

Április 10-én, szerdán 10 és 17 óra között a József Attila Tanulmányi és Információs Központban várnak minden jelenlegi és első véradót.

Az idén a tavalyinál is magasabbra szeretné tenni a Szegedi Tudományegyetem a lécet: reményeik szerint az SZTE az elsők között nyerheti el a „Véradásbarát Felsőoktatási Intézmény” címet!

Aki máris biztosra veszi, hogy segíteni szeretne másokon, az előre foglalhat időpontot az Országos Vérellátó Szolgálat honlapján.

A véradáshoz szükséges okmányok: lakcím kártya, arcképes igazolvány és TAJ-kártya.

Véradás előtt érdemes reggelizni és sok folyadékot inni. A véradás pontos menetéről itt olvashat bővebben.

A szervezők a véradók önkéntes segítségét ajándékcsomaggal köszönik meg, amelynek tartalma egy, a Király Zöldség által felajánlott kedvezményre jogosító kupon, az UrbanGo „Nyomkereső kalandozás Szeged belvárosában” által felajánlott kedvezményes kupon, egy mórahalmi fürdőbelépő, egy ötszáz forintos Erzsébet utalvány, valamint víz és csokoládé.

Emellett a véradók között 17 órakor értékes ajándékokat is kisorsolnak.

Gazdára talál három darab Borháló ajándékcsomag, két darab Classic Cafe ajándékutalvány 5-5 ezer forint értékben, valamint két Lucky Pizzéria ajándékutalvány és három SZTE-s ajándékcsomag.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: TIK véradás verseny