Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. március 31. 11:08 Forrás: police.hu

Egy óra alatt elfogták a cserbehagyó gázolót

Egy személyautó a Szerb utcában ütött el egy nőt szombat éjszaka, A gyalogos belehalt a súlyos sérüléseibe.

Hirdetés

A gyanú szerint ittasan, kábítószer hatása alatt gázolt el egy gyalogost szombat éjszaka Szeged-Szőregen egy tiszaszigeti férfi, aki a baleset után elhajtott a helyszínről, a férfit egy óra alatt elfogták - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a gyanú szerint a férfi röviddel éjfél előtt a Szerb utcában ütött el egy fiatal nőt, aki egy ott parkoló autóból szállt ki. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfi segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A terület körzeti megbízottainak egy órán belül sikerült beazonosítaniuk a sofőrt, aki a gyanú szerint vezetés előtt alkoholt és kábítószert is fogyasztott. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Ellene halálos közúti baleset okozásának vétsége, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárás.

Korábban írtuk

A baleset szombaton 23 óra 45 perc körül történt, Szegeden a Szerb utca 150 szám előtt. Egy gépkocsi egy nőt ütött el. A gyalogos olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták és a forgalmat a környező utcákba terelték.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset gázolás halálos baleset rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés