Hirdetés
Színes 2019. március 23. 13:44

Akarsz a Trónok harca ikonikus trónjára ülni? Keresd meg!

Hamarosan indul a Trónok harca legújabb, utolsó évada. Ebből az apropóból az alkotók egy játékot hirdettek. Összesen hat vastrónt rejtettek el a világ különböző részén, ezeket kell megtalálni a egy videó alapján. Egyet két oxfordi fiatal már megtalált, de öt még a felfedezőkre vár.

Hirdetés

Április közepén kezdik el vetíteni a népszerű sorozat, a Trónok harca utolsó évadát. Az HBO egy egész világot átölelő játékot hirdetett meg. Elrejtettek a Föld hat különböző pontján hat vastrónt. A feladat „egyszerű”, csupán csak annyi, hogy meg kell találni azokat.

A játék honlapján élő, 360 fokos videók mutatják a trónokat, ezek alapján kell beazonosítani a helyüket, a versenyzők dolgát azonban időkorlát is nehezíti.

Az elsőt, az erdő trónját már meg is találta két angol fiatal. De nem elkeseredni, a másik öt még valahol ott van kint a nagyvilágban.

Az észak trónja megtalálásához a szervezők segítséget is adtak. Az alább látható videót. Mondjuk a kép alapján sok kapaszkodó nincs, egy biztos, valami havas helyen kell keresni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!